Ny webbsida!

hdsSom en del av er kanske märkt så har vår webbsida varit oåtkomlig en längre tid. Orsaken till detta från början var en hårddiskkrasch  i vår webbserver. Tyvärr så hade man, vilket vi inte visste, ingen backup utan endast speglade diskar och dessa diskar gick sönder samtidigt. Backupen hos mig var ca 2 år gammal så det har tagit lite tid att komma igång igen. Forumsidan är borta och har ersatts av en ny, tyvärr måste ni skapa ny inloggning och skriva nya inlägg. Ta också en extra koll på medlemssidorna och heathkitregistret eftersom de sista två åren är borta.

Under alla år så har vi haft tillgång till denna webbserver gratis men nu byter vi till en kommersiell aktör för säkerhets skull. I samband med detta så passade vi på att byta CMS till WordPress som är lite enklare att hantera.

Hör av er om ni hittar felaktigheter!

// Roland – SM6EAT – sm6eat@heathkit.se

5 comments on “Ny webbsida!

 • arvo närhi says:

  Kan du skicka MIG mitt lösenord, villket jag bar glömt. Det verkar så krongligt numeroa att logga in. 73 de oh2nft, arvo

 • sm6eat says:

  Lösenord till medlemsregister och heathkitregister är samma som tidigare, för att skriva i forumet krävs att man registrerar sig på nytt.

  Jag skickar det gamla per epost!

  73 Roland – SM6EAT

 • arvo närhi says:

  Hejsan alla Heathkittare ! Det har kommit nya reformer och regler, ochså på den här Heathkit Clubben, med att logga in på olika ställen. Försökte att läsa, och eventuellt, ochså, att skriva på Forumet, NEJ ! logga in och password, inte tusan kommer jag ihåg, ”grönsaken” gick heller inte. Varför skall mann gjöra det så innitusan krångligt. Förr sade mann, jag som en gammal IBM-are, det där med datorer, gjör livet enklare !
  Nej fy tusan, man krånglar till det hela, numera, bara till det sämre.
  Det där med datorers änvändar system, WinXP var och är det bästä som har gjorts, men nu, Win 8–8.1 är tillkrånglat till tusen. Nej, utveklingen går till det sämre !
  Och alla dessa som vill tjäna pengar med sina olika ”antivirus program” som inte förbättrar så mycket. På sin egen dator, måste mann ge tillstånd till sig själv för att gjöra någontin, ”administratorn” ger tillsånd !! Jag anväder i alla fall XP, med Spyhunter, och det kommer säkert att fungera mycket länge.
  Det om det, nå, nu tillbaks till amatörradio och Heathkit riggar och prylar.
  Köpte häromdagen, här i Finland på loppmarknad, Heathkit HX-20 och HR-10B, ett nytt renovering projekt. HR-10B fungerar, men HX-20 måtste ”dammas av litet”.
  Kopplings-chemorna hittade jag på Internet.
  Hade bra alla Heathkittre, 73 de OH2NFT/SM0HDX, Arvo
  (PS. att få detta iväg, var mycket krångligt, vad är nu detta, konstiga krumelurer som mannmåste skriva och var ? ! månne det lyckas den här gången ?)

 • Nej, jag ger upp, inte försöka komma till Forumet.
  Varför gjör mann detta så innidjävrarna tillkrånglat.
  Jag ger upp, och inte försöka igen till Forumet.
  Var i h…te, skall det vara så tillkrånglat ??
  OH2NFT/SM0HDX, (och gammal Armètekniker på SignS)
  Arvo

  • Hej Arvo!
   (samt alla andra)

   Ja tyvärr måste det vara ganska svårt att registrera sig. Det var lättare förut men jag var tvungen att införa den här bild/siffer/bokstavs inloggningen. Innan dess var det mängder med falska registreringar speciellt från ryska ip-nummer. Det var datorer som skapade inloggningar automatiskt.

   Men nu har du lyckats registrera dig Arvo, du finns i listan så nu är det bara att logga in.

   73 Roland – SM6EAT

Comments are closed.