Om

Swedish Heathkit Club är ett nätverk för intresserade av Heathkit´s amatörradioutrustning. I klubben kan man dela erfarenheter och upplevelser samt uppmuntra till att regelbundet aktivera denna utrustning på de olika amatörradiobanden.

Medlemskap i Swedish Heathkit Club kan erhållas av person som är innehavare av Heathkitutrustning och som vill medverka till kunskap om, och användande av de olika Heathkitstationer som ännu finns i bruk.

7 svar på Om

 1. Jan Ingesson skriver:

  Hej,
  jag googlade för skoj skull på Heathkit och hamnade på er hemsida.Det jag minns av Heatkit och f.ö. det enda jag hört talas om är Hifi apparaterna och är det jag är intresserad av.Jag minns att jag hade en katalog på byggsatser men köpte tyvärr aldrig någon byggsats.Känner ni till om det kan vara på gång någon försäljning av Hifi byggsatser.Det kanske är så att hifi apparater är något som ni inte sysslar med?
  Med vänliga hälsningar
  Jan Ingesson

  • Mats Gunnarsson skriver:

   Hej
   Även om det är ett tag sedan frågan ställdes kanske det kan vara ok att ge en kommentar. Ja det verkar som man i USA nu släppt en byggsats från Heathkit. Det är en digitalklocka i byggsats. Det har ryktats om att det kommer fler byggsatser framöver, men kan inte ge mer info om detta. Vi får vänta och se.

 2. Thomas Anderssen skriver:

  Hej. Varför kan jag inte skriva inlägg i forumet, trots att jag är reggad medlem och inloggad? Jag kan uppdatera mitt Heatkit-register…

  En annan sak; Jag har en Heathkit RF-signalgenerator typ SG-9, men den finns inte inlagd som valbar, så jag kan inte sätta till en sån i mitt register… Kan detta fixas?

  • sm6eat skriver:

   Tror att det skall fungera nu. Obs att du måste vara inloggad i Word Press, alltså logga in längst ner i högerspalten. Ska se över övriga medlemmar senare.

 3. sm6eat skriver:

  Nu finns SG-9 inlagd i registret också.

  • OH6NT skriver:

   Tack! “Tog mej” en sådan i registret oxå. Mailade dej om en del andra småsaker, kanske du hinner fixa vid nåt tillfälle. Keep up the good work! H. Thomas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code